Parane Potion “KAAMOS”

PARANE.Hieronta perheen uutuus! Hoitava hemmottelu asiakkailleni. Itse valmistettu ja suunniteltu HIERONTAVOIDE.

Parane.Hieronta, Helsinki Pohjois-Haaga, Koulutettu hieroja Erika Hinn

ParanePotion ammattikäyttöön. PARANE.Hieronta asiakkailleni HierontaHoitojen yhteydessä sekä asiakaslahjoiksi asiakkaitani myös välillä kiittämään ja muistamaan! 100% luonnollinen koostumus lisää hyvinvointia ja tehostaa hierontahoidon tehoa!

Kauden UUSI ParanePotion “KAAMOS” vie Joulukuun 2019 loppuun ja PARANE.Hieronan uudelle vuosikymmenelle 2020!

Uniikki hierontavoide joka hoitaa ja hellii PARANE.Hieronta asiakasta HierontaHoitojen yhteydessä. Lue lisää!!

Suunniittelin tämän tuotteen itse ammattikäyttöä varten käytettäväksi & uniikiksi lisäksi asiakkailleni, Helsingin Pohjois-Haagan juna-aseman kupeessa sijaitsevan hierontavastaanottoani varten. Itsetehdyt ParanePotion luonnonkosmetiikat ovat myös sekä itseäni mielyttäviä työkaluja työhöni koulutettuna hierojana. Valmistan kehittämäni luonnonkosmetiikka tuotteet kotonani Pohjois-Haagassa. ParanePotionit ovat minun asiakkailleni hierontahoitojen yhteydessä käytettäväksi tarkoitettuja ei myynniissä olevia tuotteita. Uusin “KAAMOS” PP-perheen lisäys on talvikauteen suunniteltu sillä sesonginmukaisesti vaihtelevat PP-tuotteet hoitavat asiakkaideni lihaksien ja nivelten lisäksi ihmisen suurinta elintä eli ihoa! Aromaterapeuttinen vaikutus hoitaa mieltä hieronannan aikana ja sen jälkeenkin.

ParanePotion, "KAAMOS" Parane.Hieronta, Helsinki Pohjois-Haaga

Basenaeli pohjana tälle tuotteelle käytin Ekstra Virgin LUOMU Oliiviöljyä, Sesamöljyä ja ihoa kosteuttavaa ja ravitsevaa ylellistä Sheavoita.

Raikkaan tuoksun tuotteeseen toi Piparminttu, Lime ja Mandariini- eteerisetöljyt jotka virkistävät mieltä, sekä ihonkautta imeytyvän C-vitamiinin voimalla ravitsee uupunutta kehoa. Auttaen kestämään läpi talven kaamospimeyden. Lämmittävän voimistavan ja mm. verenkiertoa edistävän Kaneli- eteerisenöljyn mausteiset nuotit yhdistettynä makeiden kukkaisnuottejen kuten Jasmin ja Ylang-Ylang-eteeristenöljyjen kanssa rauhoittavat ja auttavat myös mieltä taistelemaan masennusta vastaan. Näillä eteerisilläöljyillä loin ParanePotion “KAAMOS” hierotavoiteesta tasapainoisen sekä ihanan kokonaisuuden!!

HUOM! Työhuoneeltani löytyy myös valikoima ns “100% neutraaleja öljyjä” niitä haluaville!

YT: PARANE.Hieronta

Koulutettu Hieroja Erika Hinn

Kuparitie 1, 00440 Helsinki, Pohjois-Haaga. Käynti Pennikujan puolelta aivan Pohjois-Haagan juna-aseman kupeessa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s