PARANE.HierontaHoito HINNASTO

img_0165
Klassinen Hieronta

Valitse itsellesi sopiva aika HierontaHoitoon!

HIERONTA 30min. 30€ (timmassa 28€)

HIERONTA 45min. 45€ (timmassa 42€)

30-45min HierontaHoidot- Sopiva aika ns. puolvartalo hierontaa varten. Tai pienempiin jo tiedossa olevien ongelmien (eli en suosittele ekaksi kerraksi näitä aikoja..) hoitoon.

Photo by Andre Furtado on Pexels.com

Hieronta 60min– 55€ (timmassa 53€)

SUOSITUIN aika! Jos et ole varma mikä HierontaHoidoista sopii sinulle, varaa tämä aika. Myös ensikertalaisille suosittelen 60min HierontaHoitoa, tai jos tiedät kipukynnyksesi olevan alhaisempi valitse riittävästi aikaa, vaikka ongelma-alue jota hoidetaan on pieni.

Parane Hieronta, Koulutettu Hieroja Erika Hinn
Photo by Pixabay on Pexels.com

Hieronta 90min- 95€ (timmassa 80€)

Hieronta 120min- 125€ (timmassa 118€)

Suositeltu aika vaativampien lihasjumien ja kipujen hoitoon, jos tiedät että kipukynnyksesi on alhainen tai haluat kokovartalo hierontaa, valitse 90min-120min HierontaHoito-aika.

Hierontapalvelu PARANE pitää oikeudet perus hintojen sekä tarjousten muuttumiselle.

LAHJAKORTIT

Hieronta on oiva lahja ihan kenelle tahansa, sillä se sopii kaikille! Ystävälle, rakkaalle, pomolle, semitutulle tai vaikkapa kimppa lahjana baby-showereille. Ota minuun yhteyttä messengerillä Hierontapalvelu PARANE FB sivut kautta Tai puh. 045 226 1811 voit myös tehdä kyselyn sähköpostilla hierojaerika@yahoo.com

UUTUUS! PARANE.Hieronta SARJAKORTIT ovat nyt myös tulleet valikoimaani. Sarjakorteista kiinostuneet voivat kysellä minulta lisää konsultointia, niin mietimme yhdessä hoitotarpeesi. PARANE.Hieronta SarjaHoidoista lisää tietoa saa siis suoraan minulta.