Koulutettu Hieroja Erika Hinn, PARANE.Hieronta. Helsinki, Pohjois-Haaga.

Hei kaikille! Olen vuonna 1985 syntynyt Klassisesti koulutettu hieroja & asun kahden kouluikäisen poikani kanssa Helsingin Pohjois-Haagassa. Valmistuin Hierontakoulu Atlaksesta 2017. Asiakaspalvelu, käsillä luominen ja halu kohdata sekä auttaa muita tulee minulta aidosti, ymmärtäväisesti ja luonnostaan.

Jokaisella hierojalla ja parantajalla/hoitajalla on omat “käsialansa” ja omat tavat työskennellä tällä alalla. Uskon omien asiakkaideni päätyvän vastaanotolleni “jostakin syystä” ja otan työni vakavasti sekä harjoitan ammattiani ylpeydellä ja aidolla innostuksella. Tunnustan heti että en ole ns. “tyypillinen” hieroja välttämättä. Urheilu ja tiptop terveelliset elämäntavat eivät ole koskaan kuuluneet elämääni. Olen elämästä nautiskelija ja mietiskelijä. Kehon huollon lisäksi pyrin tarjoamaan hierontapalvelua josta asiakkaani hyötyvät kokonaisvaltaisesti.

Hyvinvointi on kuitenkin erikoisalaani vaikka et minulta tule kuulemaan tiukkoja saarnoja kuinka sinun elämää kuuluisi elää! Jokaiselle erityisesti tekemäni HierontaHOITO- hoitosuunitelmani ovat yksilöllisesti asiakkaani toiveita ja tarpeita kunnioittaen sekä 100% luottamuksella laadittuja, omaa ammattitaitoani käyttäen. Pyrin hoitamaan myös asiakkaiden mieltä kuunellen ja poistaen mahdollisimman paljon stressiä!! Vastaanotollani jokainen on IHMINEN, vikoineen kaikkineen. Jokainen ansaitsee mielestäni saada luotettavaa hoitoa. Anatoimian tietämys kuuluu hyvään ammattitaitoon alallani, ja olenkin melko “anatomianörtti mutta aito,ymmärtäväinen ja ihmiskeskeinen lähestymistapani on osoittautunut hyvin toimivaksi hoitotavaksi. TERVETULOA SIIS KAIKKI TUTUSTUMAAN PARANE.HIERONTA MAAILMAANI!!!

PS. Blogiartikkelini näillä sivuilla ovat omia ajatuksiani elämästä ja hyvinvoinnista Koulutetun Hierojan näkökulmasta ja omista elämänopeistani. Tekstieni ei ole tarkoituskaan olla ns.”pakina”…. Huumorilla höystetyt asiajuttuni perustuvat omaan ammatiosaamiseeni joten toivon lämpimästi että teksteistäni on hyötyä & pidätte niistä!

YT: Koulutettu Hieroja Erika Hinn